Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.08.08. 17:59

Gyémántok 35

 Eközben Robiék vadul zsugáztak. Max és Karcsi lelépése után bekukkantott Flóra is, ám azonnal vissza is vonult, hogy álmos. Valóban gyűröttnek nézett ki, a kártyások elnézték neki. A hat fiatal csak játszott. A snapszert römire, később pókerre váltották, közben rágcsáltak és iddogáltak, beszélgettek. A két újonnan megismert lány is jó hangulatban volt, ami Kingát tekintve szokatlan, mert igen zárkózottként nagyon szűk baráti körén kívül senkivel sem barátkozott. Csendesen, láthatóan jókedvűen, felszabadultan játszott, az sem zavarta, hogy szinte zsinórban vesztett. Sára amúgy is vidám lány volt, és ördögi pókerjátékos. Tíz körből hatot-hetet ő nyert. Ellenfelei még nem tudták, kivel ülnek szemben, csak Panni mulatott magában, nemcsak Sári poénjain, hanem a várható, törvényszerűen bekövetkező javaslatán. Húsz percen belül következett be.

 - Nem lenne jobb, ha volna tétje is?

 - Mire gondoltál? – kérdezte Peti.

 - Mondjuk, hogy a vesztes vetkőzik!

 - Na, szegény Kinga! – nevetett fel Robi. – Már csak a csontjai lennének itt néhány kör után!

 - Ugyan, ez csak egy játék! – mosolygott az érintett.

 - Te benne vagy? – hökkent nővérére Csilla.

 - Miért, te nem?

 - Dehogynem, de te, ilyenben?

 - Mi a baj? Szerintem tök jó! – lelkendezett Peti.

 - Főleg a végén! – jegyezte meg Panni.

 - Csak nem erre… - mutatta Robi. - … gondolsz?

 - Lehet róla szó! – pillantott körbe Sári.

 - Kinga, mit szólsz ehhez? – kérdezte nővérét Csilla.

 - Nem akarok semmi jónak elrontója lenni, játsszunk, a többi meg majd jön magától.

 Folytatták az immár tétre menő játékot. Sára, nehogy feltűnő legyen a tudása, olykor hagyta magát veszíteni. Minden igyekezete ellenére a végére, bár fehér, testhezálló nadrágja maradt csak rajta, ám ő került ki győztesen. Mindenkit levetkőztetett, anélkül, hogy egy ujjal is hozzájuk nyúlt volna.

 - Nyertél! – fordultak felé. - Játsszunk még egyet?

 - Miért, ti szeretnétek? – nézett végig partnerein. Vállukat vonogatták, szemeiket meresztgették, másra vágytak már, és ez lerítt róluk.

 - Nekem már nem a kártyához volna kedvem! – pillantott Robira. A fiú kihívó vigyorral állta a szőke lány tekintetét.

 - És Max mit szól hozzá? – kajánkodott a lánnyal.

 - Szerintem b*szik rá! – szólt bele Peti. – Ha meglátták Gabiékat napozni…

 - És nem zavar? – kérdezte Kinga remegő hangon.

 - Tud vigyázni magára! – ezzel Sári felállt a székéről. Vonzó látvány volt, meg kell hagyni! Magas termetét a kabin alacsony mennyezete csak kihangsúlyozta. Arca napbarnított volt, mint egész teste, de orcái piros foltban világítottak, haja szőkén omlott a hátára. Szép lány volt, nem túl vékony, kerekded arcformával, hegyes, egyenes orral, kerek, zöld szemekkel, vonzó, alig telt, halvány rúzspiros ajkakkal. Robi és Peti egyre közelebb húzódott hozzá. Nyaka izmos, hosszú, válla széles, talán az úszástól, mint azt Sári említette, no és keblei, melyek termetéhez képest nem voltak túl nagyok, ám szép formájúak, vonzóak. Nagyobbacska almákhoz voltak hasonlatosak, amint kereken, feszesen, selymesen feszítettek, a bimbók diszkréten csücsültek barnás udvaruk közepén. Darázsderékhoz közeli-vékonyságú testét csípőnél már a nadrág rejtette tovább, a ruhadarab így is tökéletesen kihangsúlyozta a lány minden dombját és völgyét. A fiúk meredő szemekkel, és pénisszel nézték a nem minden hátsó gondolat nélkül nyújtózó lányt.

 - Nem szűk ez a kabin egy kicsit? – búgta.

 - Ha így folytatod, akkor lehetséges! – válaszolt Robi.

 - Akkor én átmegyek a sajátomba! – mondta a szőke lány, az ajtóból, még visszakérdezett. – Jön még valaki?

 - Megyek! – ugrott fel Csilla, és már ott sem volt. Robi némán követte.

 

 - Nem egyszerű lány ez a Sári! – jegyezte meg Peti, mikor már csak Panni és Kinga maradt mellette.

 - Úgy veszem észre, nagyon szereti a szexet! – bólintott Kinga.

 - Miért, te nem? – mosolygott rá Panni.

 - De… - bizonytalanodott el az apróka lány, Petire nézett, és elpirult.

 - Kimehetek, ha gondolod! – ugrott fel a fiú, eszébe jutva Kinga hajlama.

 - Ne, maradj! Tudok kivételt tenni… - sütötte le a szemét. Jóllehet, biológiai értelemben már elvesztette szüzességét, de fiúval még sosem volt. Különböző műanyag megoldásokkal pótolta eddig a pasikat, de most úgy döntött, Petinek (is) adja magát. Maga sem tudta, milyen vonzalom támadt benne a fiú iránt, de nem sokáig gondolkodott a magyarázaton. A bátorságát kereste…

 - Ne aggódj, nem lesz semmi baj! – simogatta meg Panni biztatóan.

 Peti is megnyugtató mosolyt villantott, karbafont kézzel, „félárbocon” levő farokkal nézte a lányokat. Kinga apró termetű volt, mint Csilla, a húga, hollófekete haját szoros varkocsba fonva viselte, mandulavágású szemréséből koromfekete szempár villogott, orra kicsi, szája, ajkai szintén kicsiny-pirosak voltak. Arca kerekded, ám keskeny, nyaka vékony, madárszerű. Vállai csapottak, karja halványan izmos, mellei kisebb mandarinra emlékeztettek méretben, feszesen, kereken emelkedtek ki mellkasából, hegyén hetyke, barna bimbók. Hasa lapos, szeméremdombja valószínűtlenül nagy ívben emelkedett ölében. A fekete, egyenes szálú, ritkás pamacs csak kiemelte hasának laposságát. Percnyi idő sem kellett ehhez a mustrához, Peti lassan Kinga másik oldalához simult. A fiú nem, de Panni megérezte a lány bizonytalanságát.

 - Nyugi! – súgta a fülébe. – Nem lesz baj!

 - Vigyázni fogok, ne félj! – duruzsolta Peti is, jobb keze Kinga fenekére, balja a helyre cickóira, ajka az arcára simult.  Bal keze lágy simogatásba moccant, kergetőzve Panni ujjaival, és a megmerevedett, sötét és hegyes mellbimbókkal. Nem sokáig bírta a cirógatást, Pannit szinte elhessegetve átkarolta a lassan oldódó Kingát, arcát, nyakát csókolta, és fokozatosan csúszott le a mandarinkeblek pajkos bimbóihoz. Kinga félig lehunyta a szemét, kezei Peti hajába túrtak.

 - Na, ugye, milyen jó? – suttogta Panni.

 - Igennn… - lehelte Kinga teljesen megfeledkezve a kék hajú lányról, akit eddig csodálatos partnerként tartott számon. Teste ugyanolyan bizsergő, halovány kéjjel nyugtázta Peti lágy nyelvkörzéseit, finom csókjait, mintha csak Panni tette volna ugyanezt. Panni nem ezt tette, óvatosan az asztal melletti padhoz vezette barátnőjét, és leültette. Peti egy pillanatra sem hagyva abba a bimbók birizgálását, melléült, és a lassan hátradőlő lányhoz alkalmazkodva guggolt-térdelt inkább elé. Csókjai lassan a selymes hason, parányi köldökön át a fekete pamacsos dombhoz értek. A vékony combok lassan, tétován, de engedelmesen nyíltak meg Peti előtt. A keskeny, csupaszra borotvált nagyajkak közül pici, bőrredővel borított csikló, a redők folytatásaként vékony, cseppnyi kisajkak futottak le, hogy a rés alján találkozzanak ismét. A fiú nyelve először a szőrtelenített nagyajkakon siklott végig, megízlelve-simogatva, utána ujjai segedelmével szétfeszítette a harmatos kisajkakat. Nyelve ismét végigsiklott, a pici pecket alig érintve, majdnem a szűk, barna popsiráncokig, a másik oldali ajkakon pedig fel. Megállapodott a kéjgombocskán. Elégedetten vette tudomásul Kinga kéjnyögéseit, na és azt, hogy míg ő a puncinyalással volt elfoglalva, Panni addig tornázott, míg Peti alá nem került. Először a ritkás szőrű zacsit puszilgatta, nyalogatta, majd még jobban aláfurakodva marokra fogta a dákót. Eleinte csak kéjesen cirógatta, de ahogy meghallotta Kinga visszafogott, gyönyörteli sóhajait, ajkaival szinte rászívta magát az eres rúdra. A makk teljesen eltűnt a szájában, csak nyelve pörgött szinte megállás nélkül. Peti testén remegés futott végig, s egyre gyorsabb tempóra ösztökélte magát. Ujjaival még jobban szétfeszítette a puncit, nyelvheggyel a fénylő gombocskát táncoltatta. Kinga elfeledte korábbi aggodalmát, megszűnt számára a külvilág, testében egyre erősebb lett a kéj, míg végül viharossá fokozódva, az orgazmus tájfunként söpört át rajta. Az utolsó pillanatban elharapott sikollyal elélvezett. Még remegett a lány, még picit bódultan ült a padon, amikor Panninak köszönhetően Peti is felért a csúcsra. Ágyéka megrándult, makkjából áradt és hömpölygött az ondó. Panni alig győzte lenyelni, de azért megbirkózott a jókora mennyiséggel, csakhamar tisztára lett nyalva a pénisz. Kikászálódott a fiú alól, és a még mindig pihegő Kingához fordult.

 - Na, ugye, hogy nem volt vészes!

 - Hű! – fújt egyet Kinga. – Pasi létére jól csinálja!

 - Látod? Lesz ez még jobb is! – egy pillanatra kisurrant, egy doboz gumival tért vissza. Peti kezébe nyomta, és Kingához lépett. Átölelte a lányt, lágy simogatásokkal izgatta fel újra, ám most inkább Kinga kívánta átvenni a vezető szerepet. A lány vékony ujjai Panni dús kebleit cirógatták, pajkosan kergették a megmerevedett, sötéten ruganyos bimbókat, és az ajkai is rájuk simultak, hol egyikre, hol a másikra. Tenyere a bimbócsókolgatás alatt fokozatosan Panni domború, csupasz puncijára simult, tapadt. Középső ujja a nagyajkak közé furakodott, lassan ki-be mozogva csúszkált csiklóizgatva. Panni félig lehunyt szemmel sóhajtozott, ám pillái alól figyelte Peti minden mozdulatát. A fiú megigazította lazán függő zacsiját, egyre harcrakészebb rúdját megmarkolta. A kék hajú lány finoman eltolta magától az egyre jobban beinduló Kingát. Az először meglepődött, de amikor meglátta, hogy barátnője lefekszik a padlóra, örömmel hajolt a csupasz ölhöz. Combjait átvetve Panni arca fölött, pazarszép 69-es pózban nyalakodtak tovább. Kinga gyengéden megnyitotta a húsos, sima ajkakat, a hüvely vörösen és nedvesen csillant. Hegyes nyelve egy csepp kéjnedűre csapott le, élvezettel ízlelte meg. Következő célpont a vérbő csikló volt. Keringő, kánkán, vagy más, mindegy volt, nyelve csak táncolt a ruganyos pecken. Panni sem maradt adósa, nyelvét fel-alá siklatta a klitorisz bőrredőitől majdnem a popsiig, végig a szűk gyönyörkapu résén. A két lány mind jobban beleélte magát a kéjteli nyalakodásba, nyögdécselésük az egész kabint betöltötte, jelentősen fokozva a még tétovázó Peti izgalmát. Nagyon piszkálta fantáziáját Kinga puncija, de a lány hajlamai visszatartották. Problémáját Panni oldotta meg, aki leállította barátnőjét, halkan suttogva rábeszélte, fogadja magába a fiút, nem fogja megbánni. Kinga már minden ellenérzését leküzdötte, kezeivel hátranyúlva megnyitotta szemérmét, jelezve, készen áll. Peti gyorsan gumira kapott, és a lány mögé térdelt, Panni aktív segítségével lyukra igazodott a kéjrúd. A fiú lehetőségeihez képest nagyon óvatosan vezette be farkát a szűk, sikamlós hüvelybe. Kinga felszegte a fejét, nyöszörgésszerű hangot adott ki.

 - Fáj? – aggódott a srác megállva a mozdulat közben. Ostoba kérdés volt. Műanyag példány már járt ott, ahol most Peti húsa-vére.

 - Istenem… nagyon jó… - lehelte Kinga elhalón. – Told csak be!

 Petinek sem kellett több. Óvatosan tövig hatolt Kinga szoros testébe. Várt egy kicsit, heréin érezte Panni leheletét, nyelvének cikázását, ahogy a vérbő gombocskán táncol. Még mindig lassan megmozdult, feszülten figyelte a Panni lucskos öléről teljesen megfeledkezett, az önkívület határán nyüszítő lányt. Nem fájt annak semmi, hacsak nem a nagyon erős kéj. Peti finom lökdösésbe mozdult, golyói Panni orra előtt-fölött himbálóztak, a kék hajú lány néha végignyalta azt is. Ezalatt Kinga egyre csak sodródott az extatikus csúcs felé, maradék fegyelmezettségét is levetette magáról. Fikarcnyit sem érdekelte a környezete, hangosan sikongatott, összefüggéstelen, talán bíztató szavakat nyögött. Hirtelen megfeszült, bal kezét csatakos vénuszdombjára feszítette, Panni alig tudott elhajolni. Görcsösen megrándult, felnyikkant, hüvelye rászorult a dorongra, és hatalmasat élvezett. Petinek nem kis nehézséget okozott ezzel, szegény próbálta magát bent tartani, és nem elélvezni a gyönyörteli lüktetéstől. Kingának úgy tűnt, elegendő volt ennyi a férfiakból egy időre, elhúzódott Petitől, és most ő rendezgette partnereit. A srácot a padra ültette, a merev rúdba pedig Pannit. Ő maga kék hajú barátnőjének szőrmentes dombocskájához furakodott, nem zavartatva magát a fel-le liftező puncitól, hegyes nyelve mindig megtalálta a piros pecket. Panni hamar belejött, különösen élvezte a kettős izgatást, és bizony hamar közelgett az élv is. Tényleg nem tartott soká, minden késleltetési igyekezete hiábavaló volt, hogy megvárja Petit, nagyot élvezett. Nem akarta abbahagyni, még tornázott volna a péniszen, de Kinga finoman megbökte. Arra kérte, szálljon le. Panni megtette Peti legnagyobb bánatára. Kinga csüccsent a helyébe alaposan meglepve partnereit, méghozzá közel sem olyan gyengédséggel, mint a fiú volt hozzá az imént. Az apró lány vadul vágtatott, mivel szemből ült Peti ölébe, hegyes mellei csak úgy ugráltak a srác szemei előtt. Nagyon izgató volt, meg is próbálta nyelvével illetni a gumilabdaként pattogó mandarinokat, nem sok sikerrel. A lány csak vágtázott a farkán, úgy tűnt, egyikük sem bírja sokáig. Egyszerre élveztek el, kéjhangjaik betöltötték a kabint, testük egy ütemben pulzált, a fehér ondó a gumiba lövellt.

 - Na, hogy tetszett? – kérdezte Panni cigarettára gyújtva az éppen Petiről lekászálódó Kingát. Az elég megviseltnek látszott.

 - Hú! Nem bántam meg, hogy még egyszer beleültem! - lihegte Kinga.

 - Látod, azért egy pasas is lehet nagyon jó!

 Az említett egyed csak szerény mosollyal zsebelte be az elismerést, levette hervadozó ékességéről a fóliát, és kidobta a szemétbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr593085903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása