Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.07.18. 18:00

Gyémántok 32

Harminckettedik fejezet

(Avagy: Hoppszi!)

 

 

 Dél volt. Forrón, perzselőn sütött a balatoni nap. Gabi kipihenten ébredt, és Panni is nyitotta már a szemét. Kikerülte az elhasznált, csak félrehajított óvgumikat, és megviselten szundító barátait, rágyújtott, és elsöpört klozetiránt. Dolga végeztével beleütközött az ajtó előtt hasonló problémákkal küszködő Panniba, majd mikor amaz is végzett, feltettek egy jókora adag kávét.

 - Karcsinak van barátnője? - kérdezte Gabi.

 - Van - szürcsölt egyet Panni a forró, fekete, keserű italból. Sosem cukrozta.

 - Ja, igaz, említette - jutott eszébe a kreol lánynak. - És milyen, itt lakik ő is a városban, jól néz ki, mennyi idős?

 - Hé, hé, ez így sok egyszerre! - macskajajgott Panni. - Igen, pár utcányira lakik innen, jól néz ki, és húsz éves.

 - Hogyhogy nem randizott Karcsival? Hétvége van, ráérne.

 - Úgy tudom, elutaztak a szüleivel, csak ma délután jönnek haza.

 - Ígérem, bemutatom neked, jó? - kedélyeskedett az időközben felébredt, Marlboro-t füstölő, a beszélgetés java részét meghalló Karcsi.

 - Rendben! - mosolygott elbűvölően Gabriella. - Nos, ahogy látom, kezdenek magukhoz térni, ideje valami reggelifélét készíteni!

 - Meg rendet! - nézett körül Nóra.

 Lázas rendtevésbe és reggelizésbe fogott az öltözékükkel mit sem törődő kis csapat. Hamar végeztek, hát kimentek a strandra kora délutánig.

 Közeledett az idő, mikor a vendégeknek indulniuk illett volna, ám Gabriella, és barátai sehogyan sem tudták magukat elhatározni. Laura és Niki ugyan megjegyezte, hogy menniük kellene, de a fiúk határozottan a maradás mellett döntöttek.

 - Hazatelefonálunk, hagyunk üzenetet a rögzítőn, és jól van! - jelentette ki Gabi. - Reggel meg majd újra felhívjuk őket, jó?

 Jó. Elfogadták az ötletet. Szívük és vágyaik az akadékoskodókat is marasztalta, de a kötelességtudat… nos, azt is lerendezték magukban. Maradtak. Gabriella röviden elbeszélgetett az üzenetrögzítőjükkel, és nyugodt lelkiismerettel tette le a kagylót. Meg sem fordult a fejében, hogy az este még tartogathat meglepetéseket.

 - Mit szólnátok egy jó kis bulihoz? - vetette fel Nóra egy félóra múlva.

 - Bulihoz?! - csodálkozott kék hajú unokatestvére.

 - Igen, bulihoz.

 - Olyan zene, tánc, kaja, pia, nők - félére gondoltál? - érdeklődött Dani is, komolyan meglepődve, hiszen Nóra nem volt egy bulizós fajta.

 - Igen, olyasmire, mint tegnap, bár én nők helyett inkább pasikban gondolkodom… - bólogatott a magas lány. - Karcsi hozhatná Flórát, te Natit, én Marcellt, Panni…

 - Azt majd én intézem! - legyintett a vegyes hajlamú kékhajú.

 - A zenét bízzátok rám! - vigyorgott Peti, Gabi jót-rosszat sejtve nézett rá.

 Az ötlet általános tetszést aratott, neki is fogtak az előkészületeknek. Az ülőgarnitúrát a nappali falaihoz tolták, tágas "táncparkettet" hozva ezzel létre. Robi és Dani kisbuszba vágódott mindenféle rágcsálnivalóra, üdítőre, alkoholra és cigarettára, valamint védőeszközre vadászni. Peti Tibi segítségével a mini hifi-tornyot helyezte el, hangfalait rendezte, Niki és Laura gyors takarítást eszközölt, Nóra pár színes izzót szerelt a csillárba, Gabi, Panni, Vili és Marcsi a konyhában tett-vett.

 Hét óra körül minden készen állt az újabb meghívottak fogadására. Nyílt az üvegajtó, Gabival egymagas, pirospozsgás, nagyon szőke lány lépett be, nyomában Karcsi.

 - Gabikám, ahogy ígértem, hadd mutassam be a barátnőmet, Flórát! - bökött izomka a lányra.

 Kölcsönös bemutatkozások következtek, Flóra még a végére sem ért, ismét nyílt az ajtó. Apró, bögyös, barna hajú lány lépett be, Panni bemutatása szerint Csilla. Fél perc múlva Dani jelentette be Natália érkeztét, végül hosszú, vékony pasiját, Marcellt Nóra.

 Kis csoportokra bomlott a társaság, rázták, ropták a táncot, szinte megállás nélkül. Fogyott a szendvics, a ropi, és az innivaló, ki-ki igénye szerint alkoholt, vagy üdítőt ivott. Flóra könnyed bájcsevejt folytatott Viliékkel. A lánynak pirospozsgás, üde, telt arca volt, szemei zöldeskéken, vidáman csillogtak, orra egyenes, nem túl nagy, nem túl kicsi, közepesen telt ajkain halvány rúzspír ült, és mosoly. Válla egy átlagos lányhoz képest szélesebb volt, talán a sok úszástól, gondolták, mellei feszesen duzzadtak a fekete topban, dereka karcsú, hasa lapos, csípője kellemes, feneke kerek, a rövid szoknya még jobban kiemelte kerekségét. Harisnyát nem viselt, minek is, combjai, vádlijai formája tökéletes volt, színe napbarnított, szőrmentes. Bővérű lánynak látszott.

 Csilla nem volt magasabb Panninál. Barna haját copfba fonta. Vékony szemöldöke alól kicsit mandulavágású, kék szeme zavarbaejtően vizsgálta Tibit, Nikit, Gabit és Petit. A lány nem volt feltűnően szép, de csúnyának sem mondható. Igaz, a pasik nem őutána fordulnak meg az utcán. Egyrészes, fehér, szolid ruhát viselt, és tartózkodón beszélgetett Gabiékkal.

 Nóráék Laurához és Robihoz csapódtak, csakúgy, mint Daniék. Nóra hapsija jó egy fejjel volt alacsonyabb a lánynál, ám ez soha nem okozott problémát a kapcsolatukban. Jóképű, fekete hajú, fekete szemű, sasorrú fiú volt. Laurának az volt a benyomása, indián. Tény, Marcell fiatal férfivá serdülvén elég indiános külsőt vett fel, melynek egy része adottság volt, másfelől érdeklődött az észak-amerikai őslakos kultúrák iránt, így szinte természetes volt számára, hogy külsejében is hasonlatossá kívánt válni kedvenc témájához. Jól állt neki. Nem volt egy bulizós fajta, és nehezen oldódott társaságban, most is egyelőre csak sodortatta magát az árral.

 Nati ennek ellenkezője volt. Némi konyak csak segített amúgy is mindig feloldott, jó hangulatának. Csinos volt, igazi fekete démon. Sötét színű haját koromfeketére festette, bőre hibátlan-kreol, arca kifejezetten szép, melegbarna, nagy szeme volt, fitos-hegyes orra, közepesen telt ajka. Magassága teljesen átlagos, alakja átlagon felüli: dús keblek, darázsderék, kerek popó. Modellként dolgozott, nem egy erotikus fotója jelent már meg, jobbára külföldön, a hazai "piacra" még nem tervezte, hogy betör.

 Az idő múlásával Peti elérkezettnek látta az alkalmat, hogy zenei stílust váltson. Gabi jó-rossz sejtelmét váltotta be, amikor kazettát cserélve érzelmes, lassú zenét indított el. A táncoló párok is ehhez idomulva bújtak össze. A fiú még tovább borzolta az idegeket, egyre töményebb erotikát sugárzott a zene. Fene tudja, honnan szerezte. Szívet és ágyékot melengető látvány volt, ahogy a még vonakodó Danit a már felizgult Natália ölelgette. Mit ölelgette! Hozzádörgölőzve szégyentelenül kéjes mozdulatokkal fokozatosan szabadította meg Danit ruháitól és gátlásaitól egyaránt. Meztelen testük érzéki táncban simult össze, a fiú, már ha akarta volna, sem tudta elrejteni merev, jókora péniszét. Barátnője csábos-csókos szájáról leválva a meredt bimbós, telt keblekre vándorolt ajkaival, hogy onnan hamarost a feszes, láthatatlan pihés hason át az ujjnyi szélességűre igazított, fekete fanszőrcsíkra tévedjen. Ott sem időzött sokat, Nati engedelmesen terpeszbe állt, utat engedve Dani mohó ajkainak. A lány, hogy pasijának minden kényelmet megadjon, ujjaival csupaszra borotvált szemérmét feszítette szét…

 Nórára rá sem lehetett ismerni. Vad szenvedéllyel csókolózott Marcellel, aki bár nem szenvtelenül, ám elég faarccal viszonozta. Nóra teljesen beindult. Először csak a fiú ingét nyitotta szét, az izmos, szőrtelen "rézbőrű" mellkasát, kockás hasát cirógatta hosszú ujjaival, középhosszú, alkalomra lakkozott körmeivel, ám nemsokára vászonnadrágiránt vette kutató ujjai útját. Forrón, jócskán domborodó alsót leplezett le a lehulló nadrág. Azért Marcellbe is szorult némi humor, no meg szexéhség, a száras alsónemű ékesen bizonyította. Különböző pozitúrákban szeretkező csontvázak díszítették a ruhadarabot. Laura fojtott vihorával mit sem törődve Nóra előhalászta a sliccen Marcell kőkemény farkát. A lány, meglepve pasiját, finom puszik és nyalakodások után majdhogynem tövig nyelte el a fütyköst, nyelve izgatóan ficánkolt a duzzadt makkon.

 Flóra és Karcsi egymást simogatva, szorosan összebújva táncolt, combjaik erőteljesen dörgölőztek a másik ágyékához, és közben felváltva vetkőztették a másikat. Először Flóra szabadította meg Karcsit a pólójától, és újra összesimultak. A srác sem várt sokáig. Barátnője mellbimbói erőteljesen feszítették a szűk topot, majd' átbökték. Karcsi heves-gyors mozdulatokkal vette le a felsőt, a keblek fiatalosan, ruganyosan húzták ki magukat. Ismét Flóra következett, négy gombolással, és egy mozdulattal lökte nagydarab krapekja bokájára a nadrágot alsóstól. A merev, már-már brutális méretű hímtag tettre készen pattant elő, "fejét" Flóra szoknyája alá fúrva. Karcsi rögvest le is vette a lányról a fekete, suhogós ruhát. Egy pillanatra megdöbbent. Barátnője eddig mindig hordott bugyit, most azonban nem volt rajta.

 - Én készültem! - nevetett pasijára Flóra, kilépett a szoknyából, ruháit hátrahagyva, de Karcsit nem, a bőrkanapéhoz sasszézott. Lenyomta a fekvőalkalmatosságra, érzéki finomsággal végigcsókolta, és amint a rettenetes dákóhoz ért, szájába vette. Karcsi tenyere a lány formás, kerek fenekére simult. Flóra közelebb helyezkedett, hogy a srácnak ne kelljen annyit nyújtóznia. Rövid ideig kényeztette ajkaival, nyelvével, cirógató ujjaival az imádott falloszt, ám úgy döntött, összeköti a kellemeset az élvezetessel. Combjait Karcsi felsőteste fölött átvetve 69-es pózba helyezkedett. A fiú, ahogy barátnője selymes, ritkás, világosbarna szőrzettel borított puncija az orra elé került, ujjaival szétfeszítette, s nyelve táncra perdült a rózsás-piros csiklón…

 Hat tétova ifjú állt a sarokban. Csilla és Panni nem vett részt a táncban, mert előbbi, bár vállalta vonzalmát, nem kívánta még a tánccal is felhívni magára a figyelmet. Panni pedig egyszerűen utált táncolni. A zene hatására ruhátlanodó, egymásba fonódó társaik látványa azonban rájuk sem volt hatástalan. Peti csak elindította a zenét, mellette Gabi, és Niki meg Tibi sem rajongott a táncért. Félénken topogtak, hatuk közül senki nem mert, vagy akart kezdeményezni. Csilla egyre több lopott-nyílt pillantást vetett Nikire, és már rajtuk kívül mindenki észrevette ezt. Gabi elérkezettnek látta az időt. Finoman oldalbabökte Petit, és Pannihoz léptek. Úgy nyüzsögték körbe a kékhajút, hogy az azt sem tudta, hogyan lettek egy perc alatt meztelenek. Nem gond, nem is zavarta, bátorító mosolyt villantott Csillára, és eltűnt Gabi és Peti karjai közt. Csilla halkan felsóhajtott, félredobta gátlásait, és közelebb húzódott Nikihez és Tibihez. A fekete hajú szépségnek most esett le, mire megy ki a játék, és várakozással vegyes izgalommal vett részt a már közös, követhetetlen vetkőztetésben. Tibi, aki eddig soha nem engedett a kísértésnek (egészen a tegnapi estéig), most vágytól remegve simogatta hol barátnője kerek, feszes, kemény bimbós cickóit, hol Csilla jóval nagyobb, súlyos halmait. Csilla átszellemülten cirógatta Niki hátát, gömbölyű popsiját, olykor a keskeny, kékesfeketén csillogó fanszőrzetét. A fekete hajú lány valamivel tétovább mozdulatokkal érintette Csillát, jobb keze inkább Tibi kemény, szép nagy farkát izgatta, balja csak a másik lány fenekéig, ha lecsúszott. Csilla úgy döntött, ideje szorosabbra fűzni a kapcsolatot, finoman, határozottan, ám jobb híján a padlóra nyomta Nikit. Amaz már nem idegenkedett, engedelmesen feküdt hanyatt a szőnyegen, és tette terpeszbe lábait. A másik lány fürge, hegyes nyelve kutakodva furakodott a hófehér combok között megnyílt, fekete pamaccsal ékesített csupasz puncihoz. Nikin bizsergető remegés futott végig, ahogy Csilla nyelve finoman a csiklójához ért. Hallatlanul élvezetes volt a technikája, a nyelve csak leheletnyit érintette a bájos pecket, mindig csak éppen megrezdítve, simítva. Hosszasan és sokáig csinálta, Nikit a kéj hihetetlen csúcsaira hajszolva. Csilla is szemmel láthatóan élvezte, amit ugyan Tibi csak nehezen fogott fel, hogy egy lány mit élvez egy másikon, ám abban egyetértett, puncit nyalni jó. Odahúzódott Csilla égnek meredő fenekéhez, gyengéden távolabb helyezte egymástól a térdeit, és a szőrtelenített vénuszdomb alá kúszott hanyattfekve. Csillának, annak ellenére, hogy életében talán másodszor érinti fiú, igen kellemes érzést okozott Tibi erőteljes, határozott nyelvcsapása. Remegés futott át testén, hüvelye egyre bővebben nedvezett. Csilla rászívta ajkait Niki felizgatott, megduzzadt csiklójára, majd hangos cuppanást hallatva engedte el. Sokszor megismételte, olykor mélyen behatolt nyelve a forró vaginába, megízlelve a finom harmatot. Egy beszippantás alkalmával már el sem engedte a ruganyos gombocskát. Fogaival gyengéden rögzítette, két tenyere Niki kemény bimbójú melleire simult, egyfelől izgalomfokozónak, másfelől, hogy az egyre erősödő kéj miatt meg-megvonagló lányt leszorítsa. Hirtelen Niki mozgása abbamaradt, teste megfeszült, és elakadó, kapkodó légzéssel, bőséges hüvelynedvezéssel, halk nyikkanással kísérve elélvezett. Csilla elengedte a pirosló klitoriszt, és most először adott ki gyönyörhangot magából. Irtózatos önuralomra volt eddig szüksége, hogy csak azzal törődjön, ami az orra előtt van, ám Niki elélveztével már a saját érzéseire koncentrálhatott. "Fiú létére egész jól csinálja!" - gondolta magában. Nagyon halkan nyögött, inkább csak sóhajtozott, és egyáltalán nem lehetett érezni rajta, merre jár. Nem messze. Néhány pillanat volt csupán, teste megremegett, lélegzete elakadt, és egy hosszú, kéjes sóhajjal jelezte gyönyörét. Az orgazmus meglepő erővel kerítette hatalmába, és ezt később dícsérőleg szóvá is tette a szerényen mosolygó Tibinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr282939508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása